LaGa spellen. Tijd om te spelen!

Algemene huurvoorwaarden

  1. Betalingen kunnen bij afhalen contant worden gedaan of per bank worden overgemaakt.
  2. LaGa Spellen Verhuur is in géén geval aansprakelijk voor gevolgen van ontstane ongevallen e.d., welke kunnen voortvloeien uit het gebruik van de spellen of tijdens het vervoer van het gehuurde materiaal.
  3. LaGa Spellen Verhuur is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor schade/ diefstal of vermissing van gehuurde materialen.
  4. De huurder draagt er zorg voor dat de artikelen in goede staat blijven. Schade ten gevolge van onjuist gebruik dient door de huurder vergoed te worden. Van verloren geraakte artikelen wordt de nieuwprijs in rekening gebracht.
  5. Zowel bij de uitgifte als bij de teruggave controleren de huurder en verhuurder de artikelen, van eventuele mankementen wordt een aantekening gemaakt.
  6. De gehuurde spellen kunnen, in overleg, worden opgehaald op Achterland 15, 2964LA Groot Ammers.
  7. De huurperiode betreft 24 uur en kan in overleg worden verlengd.
  8. De huurder ontvangt na reservering een schriftelijke orderbevestiging via de mail.
  9. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de verhuurder LaGa Spellenverhuur.
  10. Door het afnemen van de gehuurde artikelen geeft de huurder aan akkoord te gaan met bovenstaand Reglement en neemt de huurder iedere verantwoordelijkheid voor het gebruik van de spellen en staat hij garant voor retour van de artikelen op de ophaallocatie en in dezelfde toestand als bij aanvang van de huur.